Reserves

Podeu reservar directament amb nosaltres. Utilitzem un servei exterior per gestionar les reserves. Actualment el servei tant sols ofereix l’anglés com a idioma i heu d’activar la traducció que ofereixen els navegadors si us cal interactuar en altres idiomes.

Si feu la reserva directament amb nosaltres podeu utilitzar el codi de descompte DIRECT2024. Hostes que tornen amb nosaltres poden contactar-nos per rebre un codi d’amics amb un descompte més substancial si podem comprobar la existència de la reserva anterior. Els codis es introdueixen abans de fer el pagament. A més no us cobrem per els vostres animals de compania quan feu la reserva directament amb nosaltres.

Quan feu la reserva amb nosaltres cobrem el 40% quan es fa la reserva i la resta 7 dies abans de l’entrada. Tornem els diners cobrats de la bestreta si es cancel·la fins a 14 dies abans i si ha pagat la resta 7 dies abans i ha de cancel·lar, tant sols tornem fins al 60% de la reserva si ens entra una altre reserva que ens compensa una part substancial de la reserva perduda per cancel·lació i ho farem desprès de haver cobrat la reserva compensatoria.

Reserves i Calendari Cal Talaia

Reserves i Calendari La Guinda